Női síbakancs Salomon X Access 60 W Wide fekete 26/26.5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Női síbakancs Salomon X Access 60 W Wide fekete 26/26.5

66 500 Ft Adóval együtt

66 500 Ft Áfa nélkül

Biztonsági irányelv
Biztonságosan vásárolhatsz oldalunkon!
Szállítási irányelv
Lehetőség szerint a megrendelés napján postázzuk megrendelésed
Áru visszaküldési irányelv
14 napig visszaküldheted a terméket vagy kicserélheted

Négy csatos rögzítés
A négy csatos zár garantálja a pontos illeszkedést és az erőátvitelt a bakancsról a sílécre. Nagy térdhajlítást követel, ezáltal a haladó síelők számára ajánlott, akik sportosan akarnak síelni. A negyedik csat általában lezáró funkcióval rendelkezik. A rögzítést a második csattal kell kezdeni, majd az elsőt kell rögzíteni, és tovább kell haladni az alsó csatok felé.

Állítható
A pontos és egyszerű beállítási rendszer lehetővé teszi, hogy a cipő a láb egyedi alakjához igazodjon. Ez biztosítja a láb szükséges megtámasztását, a fokozott kényelmet és biztonságot.

Kényelem
A sípályán töltött órák során a kényelem is kulcsfontosságú a sport élvezete érdekében. A kitűnő, pontos illeszkedés garantálja, hogy a cipő ne nyomja a lábfejet, a láb meleg maradjon, és kevésbé fáradjon el.

GripWalk talp
A GripWalk talpat egyre gyakrabban használják a sícipőkben is. A lekerekített profilnak köszönhetően megkönnyíti a járást, amikor kilépsz a sílécedből. Maga a talp csúszásmentes, biztonságos, ívelt formája pedig természetes mozgást és kényelmet biztosít járás közben.

Hatékonyság
A sícipő szerkezete, a felhasznált anyagok és technológiák, valamint az illeszkedés együtt felelősek a siklás hatékonyságért. Jobb lesz az irányítás, a síléc pozíciója pedig természetes és kényelmes marad.

Vádli szélességének beállítása
A láb alakjához és szerkezetéhez való tökéletes illeszkedés biztosítja a kényelmet és a biztonságot síelés közben. A bakancs felsőrésze beállítási rendszerrel van ellátva, miáltal a bakancs szélesíthető és a vádlihoz igazítható. Ennek köszönhetően a bakancs kevésbé nyom.

Formázott belső cipő
A belső cipő a lábfej formájához igazítható, a formázás során egy speciális kemencében felmelegítik, majd lábfejre teszik. A felmelegített anyag puhává és formázhatóvá válik, és a belső cipő alig néhány perc után tökéletesen igazodik a láb egyedi alakjához. Ez a folyamat többször megismételhető.

Illeszkedés
A beépített rendszerek és a speciális technológiák lehetővé teszik a cipő pontosan illeszkedését a lábhoz. Ez fokozza a siklás stabilitását, az irányíthatóságot, a biztonságot és magas szintű kényelmet biztosít.

L40851200