Borgen féklégtelenítő készlet Avid és Sram hidraulikus tárcsafékekhez
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Borgen féklégtelenítő készlet Avid és Sram hidraulikus tárcsafékekhez

8 900 Ft Adóval együtt

8 900 Ft Áfa nélkül

Biztonsági irányelv
Biztonságosan vásárolhatsz oldalunkon!
Szállítási irányelv
Lehetőség szerint a megrendelés napján postázzuk megrendelésed
Áru visszaküldési irányelv
14 napig visszaküldheted a terméket vagy kicserélheted

A magas minőségű termék a Sram és Avid fékek légtelenítéséhez. Ez azt jelenti, hogy csak azokat a részeket tartalmazza a készlet, amelyek valóban szükségesek a tökéletes eredmény és a gazdag nyomáspont eléréséhez.

2021: A csomagban található Liqui Moly DOT 5.1 fékfolyadék (250 ml), ami elegendhetetlen számos légtelenítési folyamathoz.

Az included bleeding edge adapternek köszönhetően a SRAM guide és code fékeket is lehet légteleníteni. Emellett a készlet tartalmaz egy légtelenítési blokkot és egy gumipántot is. Ez védi a fék dugattyúkat, amikor őket széthúzza. Fontos! Légtelenítési blokk nélkül sérülést okozhat a dugattyúnak.

Kompatibilis minden AVID és SRAM fékkel
SRAM

Code R / Code RSCGuide R / Guide RS / Guide RSC / Guide T / Guide Ultimate / Guide RELevel TLM / Level Ultimate / Level TL / Level T / LevelSRAM RED - eTap / HDR / AXSSRAM S‐900 Aero HRD tárcsafék G2 UltimateX0 / XXRival HRD / Force HRD

Avid

Code / Code RElixir 1 / Elixir 3 / Elixir 5 / Elixir GT / Elixir 7 -Trail / Elixir 9 - Trai / Elixir CR / Elixir R / Elixir Trail / X0 - TrailJuicy 3 / Juicy 5 / Juicy 7 / Juicy Ultimate / Juicy Ultimate / Juicy CarbonDB. 3 / DB 1

Kompakt doboz

Az összes tartalom kompakt módon van tárolva dobozunkban. Így a készlet apró csomagméreteivel (16,5 cm x 12 cm x 6 cm) bármely kerékpár eszköz dobozában elfér. Emellett mindig rendben tarthatja az összes tartalmat, és könnyen hozzáférhet hozzá.

Optimális légtelenítési eredmények elérése érdekében

Mellékelt lépésről lépésre útmutatónkkal (német) + videó bemutatóval a légtelenítés gyerekjáték. Egyszerűen kövesse a részletes lépéseket, és kövessen minket tippek és trükkök. Az egyes lépéseket egyszerűen elmagyarázzuk, és képekkel egészítjük ki.

‎B-03-003